marți, 20 noiembrie 2012

Ştiu cu cine votez!

Am avut o revelaţie! Unii îi spun "iluminare". Stiu când şi cui îmi voi da votul: copiilor care au formulat asemenea răspunsuri;inteligente, pline de fantezie,constructive. Când vor intra maturi, în Agora Cetăţii, se va fi produs primenirea clasei politice şi se vor promova direcţiile noi, revoluţionare, în esenţa lor; România va ajunge la locul ei, în Europa! Pe bune!
Citiţi şi daţi-mi dreptate.



Ce sunt vecinii?
-Vecinii sunt niste oameni care stau la un loc si când nu au mălai, ei se împrumută. (7 ani)
-Vecinii sunt niste oameni, care tatăl meu si mama mea se împrietenează, ca sa-i dea o sută de lei. (8 ani)

Ce este acela un serviciu?
Servici e un om care stă si semnează condica, sau stă ca sa bea o cafea. (7 ani)

Ce sunt microbii?
-Microbii sunt niste viermisori, stă la măsea, mănâncă, se satură si p'ormă iese afara, se asează pe trotuar si când trec oameni le intra lor în gura. (7 ani)
-Microbii sunt niste gândăcei mici de tot, ei suunt ascunsi pe la aprozar. Ei vede ca ai cumpărat cartofi, sare pe cartofi si daca nu-l speli pe cartof, tu mori. (7 ani)
-Microbii intra înăuntru la om si acolo lasă fel de fel de murdarii, ca ei sunt murdari pe picioare si îl îmbolnăveste pe om. (7 ani)

Cum luminează licuricii?
-Licuricii au un pic de păr şi gaz şi piticii îi dau foc părului si se aprinde.

-Licuricii sunt mici, au o lampa si vin la oamenii care visează si se uita la ei, cu lampa, ca sa vadă ce visează. (7 ani)

De ce au cruce pe spate unii păianjeni?
Unii păianjeni au cruce, ca ei sunt popa la păianjeni. (7 ani)

De ce îsi fac oamenii cadouri?
Oamenii îsi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce găina nu zboară pe sus, ca celelalte păsări?
Găina nu zboară pe sus ca celelalte păsări, pentru că-i e frica să nu scape oul, când ii vine să-l facă pe ou. (10 ani)

2 comentarii:

  1. Dacă m-ar fi întrebat cineva ce sunt microbii, recunosc, aș fi arătat cu degetul spre Casa Poporului (apropo, interesantă denumirea: Casa poporului și Palatul Parlamentului/Palatul Cotroceni, Victoria). Asta ca să știm unde ne e locul. Acolo e cel mai infestat loc. Deși ei trăiesc în muuuulte locuri :)
    În „Casa Poporului”, totuși, cei mai mulți sunt coprofagi. Dar mai există și multe alte specii care se dezvoltă acolo unde mediul le permite. Cred că un pic de dezinfectant ne-ar face bine nouă, amărăștenilor care suntem chemați din vreme în vreme să alegem exploatatorii

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteţi extremist, restrângând superba încrengătură "microbi"numai la această subspecie,sigur pe cale de dispariţie! Vă dau ca argument cea de a treia serie de răspunsuri ale viitorilor mei candidaţi la "Casa popoarelor"!

    RăspundețiȘtergere