sâmbătă, 20 octombrie 2012

În România se repară...fecioria!

Ştiu că ratingul provocat de titlu mă va expune la pericole mortale. De aceea, am verificat ştirea din trei surse credibile, independente.
Aşa voi scăpa de lapidare, răstignire în piaţa târgului şi / sau de spargerea geamurilor. Surse de documentare mi- au fost: câteva gazete colorate şi deochiate, Antena 3 şi, indubitabilă probă, observaţia pe teren, adică la aeroport şi la unele clădiri, care afişau, discret o firmuliţă- CLINICĂ, SPA. Atât!
Mâncarea în traistă, îmbrăcămintea de iarnă şi supravegherea vigilentă se completau , seara, la lumânare, cu celelalte surse, netezind calea.
OBSERVAREA. Bătea la ochi ceva. Avioanele elegante care soseau din ţările arabe vărsau în aeroport puzderie de tinere, cu ochi nebuni şi forme de vis, prefigurate de învăluirea mătăsurilor în costumele tradiţionale. Altele, de visu, în modă europeană, aţâţătoare.
Afişau o ţâdulă cu îmbârligături,erau imediat luate de nişte hojmalăi cu uniformă de şoferi, urcate în limuzine şi…valea!
INFORMAŢII din LECTURĂ. Bine poziţionate,câteva articolaşe anunţau că în România se fac perfecte operaţii de reconstrucţie a hymenului. Ca în raiul musulman , unde fecioarele greşesc mereu cu „fericiţii” şi a doua zi redevin fecioare. Trai neneacă!
De aici afluxul de femei din ţările islamice, unde păcatul de a râvni la bărbat, înainte de căsătorie e capital. Şi câte pot pune ispitei stavilă?! Aşa s-a descoperit calea spre mântuire- în saloane de pe la noi. Şi ieftin,câţiva lei, şi bine.
Sunt şi câteva hibe ale metodei; firele care cos „delictul ”se autodistrug, natural, în câteva zile, revenindu-se la starea ante bellum. De aceea, arăbiţele planifică precis noaptea nunţii, se răpăd la Bukarest sub pretextul spa-ului necesar, fac treaba, plătesc cheş, şi-şi fericesc mirii.

Bănuiesc existenţa unui asemenea atelier de reparaţii capitale şi la Botoşani. Altfel nu-mi explic trimiterea, tocmai aici a lui NIKY ŞPAGĂ, hoaşcă de drumul mare, să fie feciorit la Darabani pentru parlament. Sau recentul condamnat la ocnă, cu suspendare, delapidatorul fost-primar de Ipotesti, Tontonel (?) GIREADĂ, feciorit şi el pe-o listă de „reparaţi”, în acelaşi scop!

Fetelor, pentru informaţii despre preţ si adresă, postaţi un comentariu. Ieftin ca braga!

Viitor de aur urbea noastră are!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu