joi, 25 decembrie 2014

Către toți Calatorii lumilor virtuale

Aș fi  vrut să vă iau de mână, să vă aduc acasă, dar nu știam cum s-o fac!
Vă simt numai pulsația inimii,  suprapusă pe ecourile Big -Bang-ului dintru Începuturi, Cruciați ai Noului Ierusalim, cum v-am numit când v-am intuit prezența!
 Aseară, am avut o revelație că lumea virtuală, este un alter-ego al celei în care viețuim: drumul  saniei cu reni, cu avalașele ei de daruri, era transpus pe ecranele noastre, grație unui satelit. Când a translatat pământurile României, chiar  am perceput fizic și în clipa aceea am trăit bucuria gândului că v-am prins de mână și v-am adus în casa mea, cu Moșul cel Bun și Darnic! 
La mulți ani, Călători ai Lumilor virtual- cibernetice! 
 Vi-i urează cel mai nou și nepriceput dintre voi, care gâfâie din greu să vă ajungă din urmă, dar se împiedică mereu, încurcat între firele sculelor de călătorie, pe care nu le înțelege.
 La mulți ani! Călători spre Undeva și Niciunde!

10 comentarii:

  1. Așa mi se pare uneori și mie, că trăiesc în două lumi paralele. Îți urez La mulți ani din ambele ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să fim pentru o clipită în aceeași LUME, când Ioana să primească de la Ion urarea de fericire și LA MULȚI ANI!

      Ștergere
  2. Singura diferenta cu lumea virtuala este ca avem puterea sa o controlam, sa o facem pe cat de frumoasa si misterioasa dorim. Desi unii o vor urata si pe-asta din cate observ eu pe net...
    La multi ani si tie, sa ai parte de ambele lumi la fel de calde si croite pe masura dorintelor tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, rebelo!Să reușești să-ți pui odorul pe orbita optimă; să rămâi așa freș, cum ni te dezvălui din cele ce scrii; armonie în cuplu, câtă se cuprinde. Și o sănatate de invidiat!

      Ștergere
  3. Dumitru Agachi: La multi ani! De fapt, fiecare clipa închide ”un anotimp, un an, un timp” și e victorie, e si pace, totodata, pacea lumilor interioare! Va asigur de respectul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură cuvintele dv. precum mă bucură si imaginile pe care vi le urmăresc cu nerăbdare. Și pentru că-i zi colorată cu bucurii și ispite, evoc, cu oarece invidie povestea berii călugărești,păcătoase, cu care vă desfătați, eu limitându-mă la vinul meu țărănesc negru-iad! ! La mulți ani!

      Ștergere
  4. La multi ani, calator cu tolba plina de cuvinte mestesugit alese! Sa-ti fie anul senin si luminos!
    Sa stii ca pana si lumea virtuala are mesterii sai, gata sa puna pe orbita orice ratacit. E de ajuns sa ceri...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca esti un meșter bun în lumea virtuală- nu tăgăduiesc; ca te-ai jucat și pe orbita mea- nu m-a intrigat. M-a șocat dorința ta de izolare, manifestată în ultimul post de acasă. De aceea, voi fi discret, să nu te importunez. Numai o rugă: pornind de la pilda cu fetițele ghidușe, uncropește un ciclu cu povestiri morale istețe. Măcar zece. Și iscodește o editură:poate mușcă! Succes in conduita proiectată, deși nu te prea cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, am mai invatat cate ceva, insa nu ma pot numi mester in lumea virtuala. Am, in schimb, multi prieteni priceputi si gata sa sara in ajutor. Tocmai din acest motiv insist sa nu ramai ascuns, sa ceri atunci cand ai nevoie de ceva, sa strigi cand nu te descurci cu "firele sculelor de calatorie". De exemplu, ai putea incepe prin a-ti lasa linkul spre blog atunci cand comentezi la mine, ca oamenii sa stie unde te pot citi. Vad ca iti treci numele, adresa de mail, insa la URL nu pui link spre blogul tau. :)
      Ti-am raspuns la mine, iti raspund si aici: nu este dorinta de izolare. Pur si simplu incerc sa ma scutur de cei care, in 2014, mi-au rapit zilnic ore din viata cu problemele lor. Totul s-a intamplat pe privat, pe chat-ul facebook, un loc unde pe tine nici nu te vad. :) Asadar, departe de mine gandul de a considera ca ma inoportunezi. Din contra, vreau sa stau mai mult pe bloguri (atat pe al meu, cat si pe ale prietenilor) si mai putin pe facebook.
      Multumesc mult pentru sfat! Ma voi gandi serios la el!

      Ștergere
    2. Mă bucur să te gândești serios! Sigur vei reuși; e o nișă care cere istețime, umor și final imprevizibil. Greu, dar face!

      Ștergere