sâmbătă, 2 octombrie 2010

In loc de captatio benevolentiae

1) E o experienţă nouă,atractivă ,de a lasa pe alţii,necunoscuti,de regulă, sî cotrobăiască prin gândurile tale,expuse,din vanitate,pe taraba blogului de faţa,la răscruce de drumuri virtuale.O fac si datorita sindromului de toamna al gâştelor domestice:când trec prin inalturi rudele lor salbatice, cele "civilizate" se framântă,găgăie,dau din aripi ,se ridica puţin si cad in fund , umilite apoi de stăpânul care, pentru a nu le pierde in ...gura vulpii, le retează penele de zbor.O puştoaica, si frumoasă şi deşteaptă -foc, imi fâlfâie a tiflă blogul ei nou-nouţ (mikaloo.blogspot.com).O alta din Roma, tot aşa,mă biciuie cu ironie pe blog (llollitta...).Si atunci,vorba şotiosului Creangă,"Hop si eu,/dintr-un părău..."(fără rima!).Cu un blog de isprava. 2) Teamă mi-i de ce-oi scrie aici Că zice o vorba: să taci ,daca nu ai ceva de spus mai bun decât tacerea. In aceste limite de flux-reflux, dau drumul paginii in eterul bântuit de gâştele sălbatice. VANT BUN IN PENE!

4 comentarii:

  1. Nu stiu cine te-a vizitat zilele trecute, insa in aceasta noapte sa stii ca eu am bantuit pe jumatate din blog, chiar daca nu am deschis prea multe articole (ne dai mura in gura lasand articolul intreg la vedere). Atatea idei, atatea informatii, asa intoarceri din condei! Scrie, omule, scrie! De promovare ne vom ocupa noi pe facebook. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi ai fost la mine în vizită. Eram curioasa sa vad cine esti si am descoperit ceva la care nu ma asteptam, un scriitor adevarat! Nu ma mai pot dezlipi de blogul tau. Foarte mult imi place cum scrii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, ce pățirăți? Nici mămăligă nu știu bine să fac! Vienela , ai o dedicație in finalul art.despre Toyota.Chiar nu rautacios!
    Ioano, citeste ceva serios, nu nimicuri de astea de diletant.
    Hai, la trebă!

    RăspundețiȘtergere