duminică, 16 decembrie 2012

Ultima generaţie de primate


Pentru memoria naţiei, pe 19 dec. se va face o poză festivă, după care, personajele prinse în cadru vor fi eliberate, pentru a da iama prin jungla Patriei
NB* 1.Inchei aici instantaneele adunate  prin noaptea electorală. Mă pregătesc pentru excomunicare, mai exact, ostracizare,  din Agora."  Bucuroşi le-om duce toate, de e..."
       *2.Arar, între două noduri înghiţite, voi mai posta comentarii  "la faţa locului". (Nu ştiu locul unde voi fi. Nici voi!)
       *3 Dacă aţi mai văzut poza de mai sus, nu-i din vina mea: am pozat mereu altceva, dar tot asta a ieşit. UPDATE--12,40; sursa Apetroaie:
 
Stresat de grija desemnării ca prim-ministru, după vizita  nocturnă la Cotroceni,Ponta da ordin să i se aducă o femeie uşoară.
 SPP-iştii îi găsesc trei exemplare: o blondă, o brunetă şi o roşcată.
El îi  spune roşcatei:
− Sunt Prim Ministru actual şi viitor al ţării. Cât ar costa să faci sex cu mine?
Roşcata îi răspunde: − Sunt o roşcată de lux şi lucrez cu 100 Euro/ora.
O întreabă acelaşi lucru şi pe brunetă, care îi răspunde:
− Sunt o brunetă focoasă şi lucrez cu 100 Euro/ora.
În fine, ajunge şi la blondă, care-i răspunde:
− Domnule Prim Ministru, dacă reuşiţi să-mi ridicaţi fusta la nivelul preţurilor actuale, să-mi coborâţi chiloţii la nivelul contului meu din bancă, sa-mi prezentaţi o sculă la fel de dură ca timpurile pe care le trăim şi sculată la nivelul costurilor gigacaloriei şi ,mai ales, dacă puteţi să mă satisfaceţi din vorbe, aşa cum o faceţi pe alegatori, atunci pe cuvânt că nu vă iau nici un ban!
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu