joi, 14 octombrie 2010

Neica nimeni

CHIAR ASA! Niste neica nimeni, pusi pe jocul celebru “alba-neagra”, au pus la cale sa sparga (nu o banca,cum va grabiti sa anticipati !) , ci ratingul presei electronice. Tinta =tinerii focosi, gata sa se inroleze in cruciade idealiste. Deci, aleg un premiu cu zorzoane, un regulament ambiguu si asteapta prada. Si sa vezi navala mustelor la miere ! Trimit si la mijloace false (folosite apoi contra celor mai buni, pt. a-i inlatura): permis totul,inclusiv “arme albe”.[???!], vehicule electronice diverse, in clar indicate, de transport a cohortelor de fani. Ce mai!? Circ sadea.

De mirare e ca o hoasca batrana ca mine s-a lasat aburita . Dar, pe cinste, voiam sa incit haitele de splendizi lupani sa muste , sa se bate pt. vanat, sa manuiasca sarja ironica, imprecatia iritanta, jocul verbului in pagina, toate ca exercitiu social modern.

Si, cand colo…rahat! Acum, jumulit si cu laturile-ntre ochi, revin la miile de combatanti umiliti, ca si mine: Ati fost bravi sub un stindard fals. Mi-ati lasat cicatrici serioase si pe mine si pe Hane. Le purtam mandri, c-au fost facute de voi, redutabile fiare. Pe Hane o blestem s-o chinuie talentul debordant, dar nu pe spatii ca ala cu concursul.

Ati fost grozavi, cruciatii mei fara Ierusalim. Desi nu va stiu la fatza,va admir fara rezerva, indiferent pe cine ati sustinut . Scrasniti din dinti, dati in impostura care va inconjoara . Si ramaneti razboinicii noului ( virtual, pe care trebuie sa-l asanati).Va iubesc , asa “mucosi” si tafnosi, cum va presupun, dar cu visuri imense . Cat despre morti (….=puneti aici ce v- a suparat) numai de bine!

PS N-am un blog si nu stiu cum sa-l construiesc tehnic (dati o mana de ajutor?) ca sa ne batem in cutite pe ce idee vreti.

La bataie , fratilor, ca ne mananca leprele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu