vineri, 22 octombrie 2010

HELP !


Las naibii anuntata tematica puerila a operei mele blogiste, de dragul unei unei prietene imaginare la ale carei recente suferinte vreau sa subscriu.
Am vazut-o distrusa de esecurile unei echipe de fotbal pe care o adora mistic.Si nu inteleg cum poate sa o doara asa ceva.
Sa ma explic. Sunt incapabil sa gust catharsisul unui meci.Asta e !Probabil ca iti trebuie un exercitiu initiatic, sub ochiul dur al unui magistru. Si mai cred ca poti adora o femeie si/sau barbat ,un film ,de care nu te mai saturi sa-l revezi,un cantec pentru care lesini de placere s.a. Cunosc un pescar,cu izmenele putrede de stat in iazuri, care vede zilnic filmul « Monstrul » cu Moraru,Caragiu si Cotescu.De acord ca merita.Dar sa vezi niste remake-uri cu actori gangavi si impiedecati si sa lesini de placere , in amintirea editiei princeps e o eroare de busola.
Cum poti sa-ti tocesti sufletul la un penibil remke « steaua », cu jucatori=mancatori de seminte pe teren, dirijati de un patron cu un singur neuron embrionar ?
As vra sa fac anamneza acestei bolnave de steaua ,dar imi lipseste introspectia ei,de profesionista in psihologie.Dac-o exista si-n viata reala o asemenea persoana ,o rog sa-si culeaga trairile,cu rigoare ,pe blog.Dupa ce le citesc,scriu o opera pentru premiul Nobel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu