duminică, 2 octombrie 2011

Blogglobtrotter

GLOBBLOGTROTTER

M-am trezit, vezi Doamne, într-o încurcătură. Pe furiş, prin postările mele aiurite, fojgăie nişte omuleţi. Nu verzi, că ăia-s de pe Marte şi n-au treabă cu mine! I-am simţit şi mă pregăteam să dau cu flit. Intrigat, şi cu intuiţie ţărănească, m-am oprit la timp.
Noroc chior! Mă mai trezeam cu vreo bombiţă atomică peste blog. Erau clienţii la lectură, veniţi de peste mări şi ţări. Erau aşa de mititei pentru ca stăteau la căşile lor şi-şi trimiteau numai mausul să ronţaie la paginile mele de vânt. Dacă au ajuns să-şi hrănească şoriceii tocmai la mine, apoi ,una din doua: ori s-au bolânzit, ori i-a strâns rău criza de gât.
Aste gânduri m-au luminat paşnic; am mâgâiat şoriceii, care, de plăcere, mi-au spus de unde vin, dar că, despre stăpânii lor, sunt juruiţi să nu scoată o vorbă. Pregătiţi Harta Lumii şi coloraţi ţările de unde m-au invadat rozătoarele: Italia =200 de bucaţi; SUA (ăia cu bombiţa) = 40; Germania şi R.Moldova, Anglia,Canada, Spania, Brazilia (!), Serbia, Rusia şi, cu o singură sculă distrugătoare, Venezuela (aici, sigur, a fost prietenul meu, Hugo Chavez).
Măi,să fie! spioni! Vor informaţii despre Nokia, despre aurul de la Roşia, să afle dacă am pile la Ponta şi la Antonescu,(ultimul-nerudă cu Mareşalul!).
Efectul imediat al descoperirii vizitatorilor mei de pe trei continente a fost prăbuşirea dolarului, creşterea leului. Ca bonus- primirea mea în Schengen.

3 comentarii:

  1. Vedeţi... vă gândeaţi că nu vă urmăreşte lumea şi când colo.... aveţi vizitatori de prin toată lumea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho, un nume de care ma simt legat,cumva, iar ma incurajeaza.Tot caut la dv. si altceva, dupa savurosul dictionar moldo-roman si ma intorc frustrat, acasa. Mai mult, am incercat sa va trimit cate ceva pe mess, dar seful yahoo ma cearta mereu ca nu-i corect ID-ul.Apropo,ma topesc dupa patina slavona,jucausa,BOGOSLOV/BLOGOSLOV!

    RăspundețiȘtergere
  3. întotdeauna mi-a plăcut slavona. Ba chiar am fost bunicel la ea :)
    Cât despre id de mess, e unul cam din aceeaşi sferă:) popaiasi

    RăspundețiȘtergere