duminică, 9 februarie 2014

A râde mânzeşte


Trebuia să postez o idee năstruşnică: un concurs cu tema  CINE VA FI  NOUL PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI ? Dar înainte de a-l lansa, se cuvenea să alcătuiesc un regulament, cu premii, juriu. 
Or, n-am făcut-o, din lene duminicală: zăpadă feerică, +6*C, mângâierea zborului câtorva albine temerare, care au inflorit omătul cu galbenul preaplinului lor intestin ( mai exact- pungă rectală!).Om sunt şi eu, cu păcate de tabieturi.
 Dar, mai ales, m-am oprit pentru că am primit un email  despre prostia neelectorală a altora. Şi am hotărât să mai meditez la a noastră, electorală. Aşa că, să râdem de alţii, până să râdem "mânzeşte" de noi! ( Trag, "copy-paste", năzdrăvăniile.) 
In America se acorda in fiecare an premiile " Darwin ", atribuite cazurilor de prostie extrema, care duc la deznodaminte caraghioase sau chiar fatale pentru initiator.

Zilele acestea au fost acordate 10 premii, din care unele din pacate post mortem, dupa cum urmeaza:

Locul 1 - castigator absolut
Premiul a fost decernat lui James Elliot, care, urmarind un jaf petrecut in Long Beach din California, SUA, a incercat sa someze autorii cu un foc de avertisment, dar arma n-a declansat.
Foarte contrariat, James Elliot a intors arma spre el, pentru ca privind pe teava, sa constate o eventuala defectiune in interior. Intrucat arma a declansat, premiul a fost acordat post mortem.


Locul 7
Un tip din Arkansas a dorit sa fure o cutie cu bere dintr-o vitrina. Pentru aceasta, a dizlocat o bordura din caldaram 
si a aruncat-o in vitrina. Vitrina era insa din plexiglas, nu s-a spart, iar bordura a ricosat, venind ca un bumerang in capul celui care o aruncase. Si el a fost distins tot post mortem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu