sâmbătă, 2 octombrie 2010

pofta vine mancand

Habar nu am sa editez un text.Asa ca adio asezare estetica in pagina,alineate, tip de litera,culoare si altele.S-o gasi,poate cineva,sa-mi puna tocul"electronic"in mana si conducandu-mi-o,cu gratie,sa ma blogalfabetizeze (vai,ce cuvant-monstru am nascocit!). In seara asta ,promit ca voi sta de veghe,cum o fac micutii, pandindu-l pe Mos Craciun, voi sta de veghe,zic,sa-l prind pe hoinarul astral care se va incumeta sa-mi citeasca prima fila a blogului.Il prind.il agat intr-un ac si-l pastrez ca prim si pretios trofeu.Vai de victima (trebuia in latina,suna maret,dar am uitat cum suna)!NB imi plac grozav pozele unui blogger care isi vrea numele scris cu a ,deasupra cu ^,sa dea o litera rumaneasca ,necunoscuta sculei mele electronice .Le puteti savura pe blogul "mikaloo.blogspot.com".

2 comentarii:

  1. multumesc pentru reclama:D. stati linistit, si eu imi cam prind urechile in tehnologie, dar pana la urma ne-om descurca noi cumva, asta-i clar. se va satura lumea de noi blogarind:D

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru micuta ciociosan=mikadoo,uneori "mikadooo":tu-da,eu -nu ptc.sunt atehnic.Asa ca voi blogodari cu osteneala mare si cu randament zero.

    RăspundețiȘtergere